Gratis bezorgd in NL en BE

0

Je winkelmandje is leeg

Over Sterrenbeeldig: van levensvragen tot missie

De totstandkoming
Sterrenbeeldig is op 11-11-2020 in Utrecht geboren uit een liefde voor astrologie en spiritualiteit. Vanaf kleins af aan speelde dit een rol in mijn leven. Mijn moeder liet mij zien hoe de zon, maan en sterren stonden op de dag en plek van mijn geboorte. Zal deze unieke combinatie iets over je zeggen? Toen ik mij verdiepte in de betekenis van mijn sterrenbeeld, maanteken en ascendant, wist ik het zeker. Waar je vandaan komt zegt meer over je “authentieke ik” dan je misschien denkt en waarom zou je daar niet trots op zijn? Draag het uit! 

Levensvragen
Wie is die authentieke ik? Was de vraag die ik mijzelf stelde in een heftige periode. Ik kreeg veel tekenen dat ik niet op het juiste pad zat. Wat wil het universum mij vertellen? Welk pad moet ik kiezen? Deze antwoorden heb ik tijdens de creatie van Sterrenbeeldig gevonden. Ik kon al mijn creativiteit kwijt en er bloeide een enorme passie op: anderen helpen hun authentieke ik vinden.

Tarotkaarten
Een avond vol wijsheid en waarheid toen een goede vriend langs kwam met een set tarotkaarten. Het laatste stukje van mijn helende reis. Dankzij de verschillende leggingen en een goed gesprek begreep ik nog beter wie ik was en wat ik wilde. Hierdoor was de cirkel rond en heb ik de kracht gevonden om vanuit “mijn authentieke ik” te gaan leven. Mijn wedergeboorte.

Mijn missie
Deze kracht wil ik overbrengen en zo begon ik aan mijn missie. Ik help je graag bij het vinden én laten stralen van je authentieke ik. Sieraden die je doen stralen, posters die je trots maken en tarotleggingen die je inzicht geven. Dat vind je allemaal op Sterrenbeeldig. Dag in dag uit. 

Sterrenbeeldig: laat jouw authentieke ik stralen✨

Liefs,
Laura

Over Sterrenbeeldig
Sterrenbeeld: Stier
Ascendant: Leeuw
Maanteken: Boogschutter